Κάνετε κράτηση εδώ

Book hotel button

Σημ. Παρακαλώ επιτρέψετε τα
αναδυόμενα (pop up) παράθυρα

Σχόλια πελατών

Το ξενοδοχείο μας άρεσε πολύ. Βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο, είναι καθαρό, άνετο με καλό πρωινό. Αριστη σχέση ποιότητας / κόστος χρημάτων. Μα πιο πολύ ακόμα, συμπαθήσαμε το προσωπικό το οποίο ήταν φιλικό και φιλόξενο. Ricardo Aquino, Recife (BR)

Τα δωμάτια ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και καθαρά. Το πρωινό συμπεριλαμβανόταν στην τιμή. Ο ιδιοκτήτης μας πρότεινε μια πολύ καλή ταβέρνα για φαγητό. Η τοποθεσία ήταν καλή και ευχάριστη για ύπνο. Glenn Davies, Calgary (CA)

Απίστευτα φιλικό και εξυπηρετικό πρωινό. Πολύ καλό πρωινό και άριστη φροντίδα των δωματίων. Θα ξανάρθουμε να μείνουμε πάλι σε αυτό το ξενοδοχείο. Wendy Antonio, Albuquerque (US)

Ήταν ένα υπέροχο μικρό ξενοδοχείο. Με πολύ καλές τιμές και φιλικό προσωπικό. Είχε πολύ ωραία διακόσμηση, ήταν καθαρό, με πολύ μεγάλα μπάνια. Το πρωινό ήταν καλό και πλούσιο συνιστώ ανεπιφύλακτα για αυτήν την κατηγορία τιμής! Μας έκανε να αλλάξουμε το πρόγραμμα μας και να μείνουμε περισσότερες μέρες. Jay kendall (US)

Αυτό το ξενοδοχείο ήταν πολύ καθαρό με πολύ φιλόξενο προσωπικό. Ήταν πρόθυμοι να απαντήσουν σε κάθε μας ερώτηση για τα αξιοθέατα της περιοχής. Solomone Shi